marți, 14 august 2012

Un par lung si sanatos cu extensii microring

http://blog.trafex.info/extra/un-par-lung-si-sanatos-cu-extensii-microring/
Un par lung si sanatos cu extensii microring
Desi ai auzit de mult timp de extensii par natural si iti doresti de si mai mult timp un par lung, bogat si matasos, nu esti sigura ca vrei sa apelezi la aceasta solutie deoarece iti este teama ca extensiile ti-ar putea afecta firul de par. Inainte de a porni cu aceasta idee preconceputa, gandeste-te, insa, ca poti alege intre mai multe tipuri de extensii, fiecare avand aspectele lor particulare.

Daca vrei sa fii sigura ca parul tau nu va avea de suferit, poti opta pentru extensii microring, care se ataseaza la salon, aplicarea lor facandu-se la rece, fara a se folosi nici un fel de substanta.

Persoanele care prefera extensii microring spun cel mai adesea ca primul motiv pentru optiunea lor este faptul ca se aplica la rece si nu la cald, precum extensiile cu cheratina, care sunt cele mai populare la momentul actual. Pe langa aceasta, aceste extensii sunt doar semi-permanente, ceea ce inseamna ca nu vor rezista pana la 4-5 luni, ca extensiile cu cheratina, ci numai jumatate din timpul acesta.

Probabil de intrebi in ce fel este acesta un avantaj, insa faptul ca aceste extensii microring se tin in par numai trei luni ofera celor care le aleg siguranta ca firele de par de care sunt prinse nu se vor subtia si radacina nu va fi afectata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu