joi, 16 august 2012

Extensii cheratina – cum se aplica si cum se intretin

http://pompe-de-apa-industriale.ro/extensii-cheratina-cum-se-aplica-si-cum-se-intretin/
Extensii cheratina – cum se aplica si cum se intretin
Daca ai decis sa porti extensii cheratina pentru a oferi parului tau lungimea si volumul de mult visat, probabil esti foarte curioasa sa afli cat mai multe lucruri despre extensii in general si despre acest tip de extensii permanente, in particular. Cu cat esti mai bine informata, cu atat vei lua o decizie mai buna, pe care sa nu o regreti mai tarziu.

Pe Internet vei gasi foarte multe pareri despre extensii cheratina, si pentru ca nu vei sti intotdeauna sa le deosebesti pe cele intemeiate de cele mai putin adevarate, cel mai bine ar fi sa ceri sfatul unei prietene care a mai purtat extensii par natural. Daca, insa, nu ai o astfel de prietena, iata cele mai importante lucruri despre modul in care se aplica si se intretin aceste extensii.

In primul rand, trebuie sa stii ca aceste extensii cheratina se aplica in exclusivitate la salon, de catre un specialist care are acces la aparatul special cu care se lipesc suvitele de par remy de parul tau natural. Inainte de a merge la salon, tu trebuie sa iti achizitionezi extensiile dintr-un magazin online in care ai mare incredere. Fii atenta la culoarea pe care o alegi, care trebuie sa fie cat mai apropiata de culoarea ta, si fii foarte atenta ca extensiile sa fie neaparat facute din par natural, si nu artificial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu