marți, 7 august 2012

Cat timp rezista extensiile de par

http://www.in-puii-mei.com/cat-timp-rezista-extensiile-de-par/
Cat timp rezista extensiile de par
Este normal ca inainte de a-ti pune extensii par sa ai foarte multe intrebari cu privire la acestea. Esti interesata de modul in care va trebui sa le ingrijesti, iti vei pune foarte des problema ca ar putea sa iti afecteze parul natural si, nu in ultimul rand, te vei intreba cat de mult rezista. Pana la urma, atunci cand apelezi la extensii par faci o investitie si vrei sa fii sigura ca aceasta merita.

Ei bine, durata pentru care extensiile rezista in parul tau depinde de doua astepte foarte importante: tipul de extensii par pe care il alegi si modul in care ingrijesti extensiile din momentul in care sunt atasate.

In primul rand, trebuie sa stii ca poti opta pentru extensii par clip on, care nu sunt permanente si nu necesita aplicare la salon. Acestea sunt extensiile care pot fi atasate acasa, de catre o prietena, in fiecare dimineata sau chiar inainte de evenimentul la care te pregatesti sa impresionezi printr-o schimbare radicala. Inainte de culcare extensiile clip on trebuie indepartate, deoarece clamele care ajuta la prinderea lor de par ar putea sa te incomodeze foarte tare in somn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu