vineri, 10 august 2012

Aplica singura extensii clip on

http://www.bursadelinkuri.com/aplica-singura-extensii-clip-on/
Aplica singura extensii clip on
Iti doresti sa incerci macar o data extensii par natural, insa nu vrei sa mergi la salon? In acest caz, cea mai buna solutie pentru tine este sa apelezi la extensii clip on. Primul avantaj este faptul ca sunt mai ieftine decat cele permanente si nu trebuie sa platesti si manopera.

Apoi, sunt foarte usor de intretinut si foarte rezistente, putand fi atasate dimineata, sau inainte de un eveniment special, si indepartate seara, inainte de culcare. Aceste extensii clip on sunt ideale pentru incepatoare, insa sunt perfecte si pentru cele care au mai purtat si extensii permanente sau semipermanente. Iata cum le poti aplica singura acasa:

Pe Internet vei gasi destule videoclipuri si tutoriale foarte detaliate despre cum sa iti atasezi singura extensii clip on. Dupa ce ti-ai achizitionat extensiile dintr-un magazin online de incredere, este bine sa te informezi putin cu privire la modul in care se ataseaza inainte de a trece la fapte. Asigura-te ca stii exact cum sa procedezi pentru a evita incalcirea parului remy din care sunt realizate extensiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu