luni, 6 august 2012

Cinci motive pentru care sa apelezi la extensii par natural

http://blog.cumpar-ieftin.ro/post/28829145629/cinci-motive-extensii-par-natural
Cinci motive pentru care sa apelezi la extensii par natural
Parul este unul dintre cele mai importante lucruri pentru o femeie, si nu sunt putine cele care sunt obsedate de perfectiunea coafurii lor atunci cand sunt in public si isi doresc sa faca o impresie buna.

Daca nu ai fost inzestrata cu podoaba capilara la care visezi, atunci ai posibilitatea de a schimba acest inconvenient apeland la extensii par natural. Cu siguranta nu este prima data cand auzi de aceasta metoda de infrumusetare, insa daca nu esti sigura ca este o optiune buna pentru tine, iara cinci motive pentru care ar trebui sa incerci macar o data extensii par natural:
1. Poti avea parul lung pe care ti-l doresti. Daca te numeri printre cele care si-au dorit intotdeauna parul lung pana la talie, insa, pur si simplu, acesta nu creste destul pentru a atinge lungimea dorita, aceste extensii par natural pot fi singura solutie. Daca alegi culoarea potrivita, cat mai apropiata de culoarea ta naturala, si iti ingrijesti extensiile urmand sfaturile pe care ti le va da specialistul care ti le ataseaza la salon, rezultatul va fi unul foarte natural.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu