vineri, 10 august 2012

De ce extensiile clip on nu afecteaza parul

http://www.promovare-facebok.info/2012/08/de-ce-extensiile-clip-on-nu-afecteaza.html
De ce extensiile clip on nu afecteaza parul
Multe femei sunt reticente atunci cand vine vorba de extensii par natural, deoarece sunt convinse ca afecteaza parul intr-un fel sau altul. In cazul extensiilor permanente, pe care le tii in par pana la 4-5 luni, este aproape normal sa iti faci asemenea probleme, desi trebuie sa tii minte ca aceste extensii au fost create astfel incat sa nu iti faca rau.

Totusi, poti apela la extensii clip on si poti fi sigura ca acestea sunt foarte diferite de cele permanente, avand anumite avantaje care te vor convinge imediat ca nu iti vor rupe sau deteriora parul. Iata de ce aceste extensii clip on sunt atat de sanatoase pentru parul tau: Extensiile clip on sunt extensii temporare, care pot fi aplicate si scoase acasa fara a apela la ajutorul unui specialist.

Daca in cazul celor permanente trebuie sa dormi cu ele si sa iti speli parul in timp ce le porti, aceste extensii clip on vor fi indepartate oricand este necesar si chiar nu este recomandat sa le porti noaptea. Acest lucru inseamna ca extensiile vor fi prinse la radacina parului tau numai pentru cateva ore, ceea ce nu are cum sa dauneze podoabei tale capilare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu