luni, 6 august 2012

Cinci trucuri pentru ingrijirea extensiilor de par

http://new.masinadepresa.ro/extra/53-cinci-trucuri-pentru-ingrijirea-extensiilor-de-par
Cinci trucuri pentru ingrijirea extensiilor de par
Daca ai decis sa apelezi la extensii par natural, probabil stii deja ca acestea necesita o ingrijire atenta, usor diferita de modul in care iti intretineai parul inainte. In general, cel care iti spune care sunt regulile pentru o ingrijire adecvata a extensiilor este specialistul care ti le aplica si care trebuie sa se asigure ca acestea vor rezista foarte mult, in cazul in care sunt permanente. Totusi, exista cateva trucuri care iti pot veni in ajutor pe langa rutina zilnica, astfel incat parul tau sa arate impecabil, stralucitor si sanatos atat timp cat porti extensii par natural.

1. Dupa ce te speli pe cap, tine-ti parul sub cateva jeturi de apa rece timp de cateva minute. Este bine stiut faptul ca nu este indicat sa te speli pe cap cu apa fierbinte, mai cu seama atunci cand porti extensii par natural. Apa de baie trebuie sa fie calduta, iar trucul cu apa rece va face parul mult mai lucios si mai matasos. Il poti incerca si daca nu porti extensii de par. Rezultatul este garantat.

2. Impleteste-ti parul inainte de a merge la culcare. In timpul somnului, parul se incalceste cel mai tare la radacina, caci in aceste cateva ore nu esti constienta de pozitiile in care dormi si de miscarile pe care le faci. Pentru ca parul este mai greu de descurcat atunci cand porti extensii par natural, dormi cu el impletit, iar dimineata vei vedea ca iti va fi mai simplu sa il pieptani si sa il coafezi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu