joi, 9 august 2012

Incearca extensii clip on

http://prognozameteo.info/extensii-clip-on/
Incearca extensii clip on
Ti-ai dorit mereu sa ai un par lung si des si in ultima vreme te-ai intrebat cum ar fi sa apelezi si tu la extensii par natural, tinand cont de faptul ca sunt foarte populare in ultima vreme. Insa principala problema este ca nu esti sigura de cat de bine te vei simti cu ele si esti reticenta sa risti apeland de la inceput la extensii permanente.

In acest caz, cea mai buna idee este sa incepi prin a incerca extensii clip on, care sunt considerate cele mai practice si mai comode extensii de pe piata. Iata lucrurile pe care trebuie sa le stii despre aceste extensii clip on:

In primul rand, daca iti este teama ca apeland la extensii clip on ai putea sa ii faci rau parului tau natural, este momentul sa renunti la aceasta idee preconceputa. Primul avantaj al acestor extensii este ca nu sunt permanente, ceea ce inseamna ca le poti aplica dimineata si le poti scoate seara, inainte de culcare. Astfel, nu vei purta extensii clip on decat timp de cateva ore, o perioada scurta in care clipsurile cu care sunt prevazute nu pot dauna firului de par. Dintre toate extensiile de par natural de pe piata, acestea pot fi considerate cele mai sigure si mai sanatoase pentru parul tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu