joi, 16 august 2012

Cum se aplica extensii microring

http://bursa-magica.ro/cum-se-aplica-extensii-microring/
Cum se aplica extensii microring
In momentul in care decizi sa apelezi la extensii par natural pentru a obtine podoaba capilara visata, unul dintre aspectele asupra caruia trebuie sa fii foarte bine informata este procedeul prin care ele sunt aplicate. Daca in cazul extensiilor clip on nu trebuie sa iti faci probleme, deoarece ti le vei putea atasa singura, in cazul celor permanente vei avea nevoie de o programare la salon.

In a doua categorie se incadreaza tipul de extensii microring, la care multe femei apeleaza deoarece au incredere deplina ca nu le va afecta firul de par. Iata etapele prin care va trebui sa treci atunci cand iti atasezi extensii microring.

In primul rand, aceste extensii microring trebuie achizitionate dintr-un magazin online. Alege un magazin despre care stii ca este de incredere si despre care te-ai interesat in prealabil in mediul online. De ce este acest lucru important? Deoarece trebuie sa fii sigura ca acest magazin iti va trimite culoarea pe care o alegi si ca extensiile pe care le comercializeaza sunt realizate din par 100% natural, de calitate remy. In momentul in care ai extensiile in mana, fa-ti o programare la un salon in care, de asemenea, ai incredere.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu