joi, 16 august 2012

Extensii cusute – sanatate si naturalete pentru parul tau

http://casa-magica.ro/extensii-cusute-sanatate-si-naturalete-pentru-parul-tau/
Extensii cusute – sanatate si naturalete pentru parul tau
Daca ai luat decizia de a apela la extensii par natural pentru a obtine parul lung cu care nu ai fost inzestrata, probabil prima ta optiune sunt extensiile permanente. Desigur, stii ca poti alege intre extensii clip on, care sunt temporare, extensii microring, care sunt semipermanente si extensii cheratina, care rezista pana la 4-5 luni. Insa, din gama extensiilor permanente mai fac parte si extensii cusute.

Acestea nu sunt la fel de populare precum extensiile cu cheratina, insa sunt femei care le prefera deoarece, pe langa faptul ca rezista la fel de mult la acestea, sunt si mult mai sanatoase pentru par.

Extensiile cu cheratina se aplica la salon, la cald, cu ajutorul unui aparat special al carui rol este de a lipi cheratina de pe extensii de suvitile tale de par. Daca tu crezi ca acest procedeu ar putea dauna parului tau si nu vrei sa risti, cel mai bine este sa optezi pentru extensii cusute. Desigur, trebuie sa tii minte ca extensiile de par au fost realizate astfel incat sa nu afecteze cu nimic podoaba ta capilara, insa, chiar si asa, cel mai bine este sa alegi un tip de extensii care sa iti ofere
siguranta si liniste sufleteasca.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu