duminică, 5 august 2012

EXTENSII PAR NATURAL PENTRU OCAZII SPECIALE

http://danbradu.ro/extra/extensii-par-natural-pentru-ocazii-speciale.html
EXTENSII PAR NATURAL PENTRU OCAZII SPECIALE
Ai fost invitata la un eveniment deosebit si iti doresti foarte mult sa impresionezi cu un nou look? Atunci, o alegere ideala ar putea fi sa apelezi la extensii par natural si poti fi sigura ca lumea va fi nedumerita cand te va vedea, peste noapte, cu parul mult mai lung decat il aveai inainte.
In cazul in care consideri ca aceste extensii par natural pot fi o solutie pentru tine, atunci trebuie sa stii ca ai mai multe optiuni. Poti alege intre extensiile clip on, pe care ti le poti aplica singura, si extensiile permanente, care necesita aplicare speciala la salon. De asemenea, poti apela la extensii in culori vii, neobisnuite, daca iti doresti sa sochezi.

In cazul in care nu doresti ca schimbarea ta de look sa fie completa, poti opta pentru extensii par natural pe care sa le poti indeparta imediat ce petrecerea se termina. Acestea sunt extensiile clip on, extensii care constau in mese de par natural remy prins de cate doua sau trei clame click-clack. Clamele sunt ascunse in spatele meselor de par, iar extensiile nu aluneca deoarece o fasie subtire de silicon asigura prinderea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu