miercuri, 8 august 2012

Cum coafezi extensiile de par

http://jocuri.ca/cum-coafezi-extensiile-de-par/
Cum coafezi extensiile de par
Atunci cand porti extensii par nu trebuie sa iti faci probleme ca se va vedea diferenta dintre parul natural remy si parul tau. Atat timp cat ai ales culoarea potrivita si extensiile sunt de inalta calitate, ele se vor comporta precum parul propriu si le vei putea ingriji si aranja asemenea.

De altfel, acesta este cel mai mare avantaj al extensiilor din par remy, motiv pentru care trebuie sa fii foarte atenta sa alegi extensii par facute din fire naturale si nu artificiale. Pentru aceasta alege un magazin online in care sa poti avea incredere, eventual unul recomandat de o prietena care poarta sau a purtat extensii par.

Atunci cand ai extensii par, trebuie sa fii foarte atenta la modul in care le speli, le pieptani si le coafezi. Daca respecti cateva reguli simple, nu vei avea nici o problema cu ele si parul tau va parea perfect natural si sanatos. O idee foarte buna este sa-ti achizitionezi o perie Tangle Teezer, care iti va fi de mare folos atunci cand vine vorba de pieptanat parul fara a-ti fi teama ca vei agata extensiile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu