joi, 16 august 2012

Ce trebuie sa stii despre extensii microring

http://zoomation.asu.edu/node/33604
Ce trebuie sa stii despre extensii microring
Mereu ti-ai dorit un par mult mai lung si mai des si te-ai surprins privindu-le cu invidie pe femeile care au acest lucru, iar acum ai aflat ca exista o solutie pentru a-ti indeplini visul, sub forma extensii par natural. Insa, daca te-ai interesat putin pe Internet cu privire la extensii par, ai vazut deja ca exista mai multe tipuri dintre care poti alege, unul dintre ele fiind extensii microring. Majoritatea persoanelor care prefera extensii microring in locul celor cu cheratina, care rezista mai mult, o fac pentru ca atasarea lor se face la rece. Iata cele mai importante lucruri pe care ar trebui sa le stii despre ele.
Aceste extensii microring nu sunt permanente, ceea ce inseamna ca nu rezista pana la cinci luni, asemenea extensiilor cu cheratina. In schimb, extensiile cu microring rezista in jur de trei luni fara a necesita inlocuire si sunt considerate mai sanatoase pentru parul tau decat cele cu cheratina, deoarece atasarea lor se face la rece si nu la cald. Acest lucru este, totusi, relativ,
deoarece toate tipurile de extensii au fost realizate in asa fel incat sa nu fie un pericol pentru par. In orice caz, daca aplicarea la rece te face sa te simti mai in siguranta, atunci aceste extensii microring sunt alegerea ideala pentru tine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu