luni, 6 august 2012

Produse si accesorii pentru extensii par natural

http://farmvillehelponline.com/extra/produse-si-accesorii-pentru-extensii-par-natural/
Produse si accesorii pentru extensii par natural
Cu siguranta orice femeie are mare grija de parul ei, indiferent daca acesta este lung, scurt, natural sau vopsit. Un par frumos si ingrijit este unul dintre cele mai puternice simboluri ale feminitatii.

Insa, daca ai decis sa iti aplici extensii par natural pentru a obtine un par cu adevarat spectaculos, atunci trebuie sa stii ca acestea necesita o ingrijire speciala si ca va trebui sa achizitionezi anumite produse si accesorii care sa te ajute sa iti intretii extensiile cat mai mult.

Indiferent de tipul de extensii par natural pe care l-ai ales, atunci cand vine vorba de spalare, hidratare si coafare, parul tau are nevoie de atentie si rabdare.

In primul rand, imediat ce iti aplici extensii par natural, cumpara-ti produse pentru par naturale. Daca porti extensii cheratina, este foarte important ca samponul, balsamul sau vopseaua pe care o folosesti sa nu contina substante daunatoare. De asemenea, parul natural remy necesita o ingrijire speciala deoarece, desi este de inalta calitate, el nu se poate hidrata in mod natural, precum parul care porneste direct din radacina. Prin urmare, un sampon pe baza de plante este alegerea ideala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu