marți, 7 august 2012

Patru modele de extensii par pe care trebuie sa le incerci

http://www.jocuri66.info/parteneri/patru-modele-de-extensii-par-pe-care-trebuie-sa-le-incerci
Patru modele de extensii par pe care trebuie sa le incerci
Nu numai femeile care isi doresc o schimbare radicala pot opta pentru extensii par .
In general, cele care vor sa incerce aceasta metoda de infrumusetare isi doresc un par mai lung si mai plin de volum, insa nu toate femeile considera ca acestea doua sunt criterii absolute ale feminitatii.
Poti sa iti doresti o simpla schimbare pentru un eveniment special, sau poti sa visezi la o coafura interesanta si noua pe care nu o poti obtine fara extensii par. Iata patru modele de extensii par pe care trebuie sa le incerci daca esti o adepta a schimbarilor de look.
1. Extensii par colorate – Chiar daca ai trecut de mult de adolescenta, nu inseamna ca nu ai dreptul ca iti doresti sa sochezi cu cateva suvite in culori vii. Desigur, nu iti mai poti permite sa iti vopsesti parul in culorile curcubeului, deoarece imediat cum trece week-end-ul trebuie sa te intorci la birou, insa aici intervin extensiile. Exista pe piata extensii par in diverse culori si majoritatea se bazeaza pe sistemul de prindere cu clipsuri. Prin urmare, nu-ti ramane decat sa-ti achizitionezi cateva suvite rosii, albastre sau verzi si sa le prinzi in zona tamplelor pentru a-ti incadra fata perfect si a-ti conferi un aer tineresc si indraznet.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu