vineri, 10 august 2012

SEMNIFICATIA VISULUI Extensii clip on

http://semnificatievise.com/cinci-trucuri-cu-extensii-de-par-de-tip-clip-on/
SEMNIFICATIA VISULUI Extensii clip on
Ai decis sa apelezi la extensii par natural pentru o schimbare de look si ai aflat de curand ca o buna alegere ar consta in extensii clip on, deoarece sunt considerate cele mai populare de pe piata.

Inainte de a lua o decizie definitiva insa, trebuie sa afli cat mai multe lucruri despre aceste extensii clip on pentru a vedea daca sunt solutia pe care o cauti.

Cu atat de multe tipuri de extensii dintre care poti alege, este bine sa cantaresti toate avantajele si dezavantajele pentru a fi pe deplin multumita de decizia ta si de noua ta infatisare. Iata cinci lucruri importante pe care trebuie sa le cunosti despre extensii clip on:

1. Acestea nu sunt extensii permanente. Pentru multe femei faptul ca a purta extensii clip on inseamna a le putea da jos in fiecare seara si a le refolosi ori de cate ori simt nevoia este un mare avantaj. Extensiile clip on pot fi aplicate dimineata sau chiar inaintea unui eveniment deosebit la care vrei sa impresionezi printr-o schimbare radicala. Sistemul de prindere este foarte simplu,bazandu-se pe clipsuri prevazute cu fasii subtiri de silicon pentru a preveni alunecarea lor pe par.

2. Aceste extensii clip on se ingrijesc intotdeauna separat. Spre deosebire de extensiile permanente, care se spala, se dau cu balsam si se piaptana odata cu parul tau natural, acestea trebuie date jos din par si intretinute separat. Mesele de par se spala cu apa rece si cu un sampon pe baza de extracte naturale, dupa care se aplica balsam pe ele, exact ca in cazul parului tau. O data pe saptamana nu trebuie sa uiti de masca de par intens hidratanta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu