luni, 9 iulie 2012

Importanta linkurilor sociale pentru optimizarea seo

http://genti.edu.ms/importanta-linkurilor-sociale-pentru-optimizarea-seo/
Importanta linkurilor sociale pentru optimizarea seo
Se zvoneste tot mai des si mai apasat ca linkurile sociale vor deveni cele mai importante in optimizare seo.

Deja se stie ca dupa Penguin update Google tinde sa dea credit mai mare unei pagini care are multe linkuri de tip social, cum ar fii share pe Facebook, Twitter, Google Plus, Digg, Linkedin si alte multe structuri.

Acest lucru, spun cei de la Google arata ca pagina respectiva este populara si ca utilizatorii considera acest continut de calitate si vor sa il arate si altora.

Se zvoneste insa ca linkurile sociale vor inlocui linkurile clasice in ochii lui Google. Totusi mi se pare departe momentul acesta cu toate ca exista o tendinta in acest sens. Momentan linkurile in articole si sitewide pe siteuri de autoritate mare merg mai bine ca niciodata.

Asadar zic ca nu exista inca motive clare de ingrijorare, dar ca trebuie urmata o strategie foarte atenta de implementare a lor pe care o puteti gasi aici .

Luna trecuta a avut loc o mare conferinta la Seattle in care se pare ca Matt Cutts, reprezentatul Google ar fi facut anumite declaratii in acest sens. Mai jos vedeti un mic filmulet cu acest episod.

Exista deja niste programe extrem de inteligente care creaza automat conturi pe peste 100 retele sociale de prima mana si publica automat continutul acolo creand astfel linkuri sociale cu nemiluita.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu