sâmbătă, 14 iulie 2012

Cum ingrijesti extensiile de par natural

http://reclamapetelefon.ro/extra/95-cum-ingrijesti-extensiile-de-par-natural.html
Cum ingrijesti extensiile de par natural
Daca ai decis sa optezi pentru extensii par natural pentru o schimbare de look, atunci trebuie sa fii bine informata si in ceea ce priveste ingrijirea parului dupa aplicarea extensiilor. In ultimii ani, moda extensiilor de par a luat amploare. Daca inainte extensiile erau folosite doar de vedete,acum oricine are acces la ele si se poate bucura de un par lung, frumos si stralucitor.
Lucrurile sunt simple. Pentru a aplica extensii de par natural nu trebuie decat sa apelezi la un salon profesional, unde extensiile vor fi lipite sau cusute cu atentie, in functie de tipul pe care l-ai ales. Insa, trebuie sa stii ca dupa ce ti-au fost aplicate extensiile, rutina ta zilnica de ingrijire a parului trebuie sa se modifice putin.

Extensiile de par natural pot fi coafate si vopsite fara probleme, fara a fi necesara scoaterea lor. Exceptand, desigur, cazul in care ai ales sa folosesti extensii clip-on, care se aplica si se scot in cateva minute fara ajutorul nimanui. Totusi, aceste doua procese trebuie realizate cu mai multa atentie decat de obicei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu