sâmbătă, 14 iulie 2012

EXTENSII CHERATINA – INVATA SA LE INGRIJESTI ADECVAT

http://danbradu.ro/extra/extensii-cheratina-invata-sa-le-ingrijesti-adecvat.html
EXTENSII CHERATINA – INVATA SA LE INGRIJESTI ADECVAT
Majoritatea femeilor care ar dori sa isi puna extensii cheratina sunt nehotarate datorita faptului ca nu stiu sigur daca acestea afecteaza sau nu firul de par, dat fiind procedeul prin care sunt aplicate: lipirea la cald.

Daca te afli in randul acestor persoane, trebuie sa stii ca, desi este o idee buna sa ceri sfaturi prietenelor care au mai purtat extensii cheratina pana acum, conteaza foarte mult modul in care le-au ingrijit. Prin urmare, daca cineva iti spune ca acest tip de extensii iti poate deteriora parul, primul lucru la care ar trebui sa te gandesti este daca nu cumva aceste persoane nu au stiut, de fapt, cum sa isi ingrijeasca extensiile cheratina.

Acest tip de extensii a fost realizat in asa fel incat modul in care sunt aplicate sa nu dauneze parului tau natural. Aceste extensii cheratina au la baza cheratina pura, de inalta calitate, al carei rol nu este numai acela de a lipi parul remy de parul tau natural, ci si de a proteja firele de care este prinsa si de a le hrani in profunzime. Deci, daca extensiile sunt aplicate de catre un profesionist, apoi sunt ingrijite conform sfaturilor lui, nu ai nici un motiv pentru care sa te ingrijorezi.

Sa vedem, in continuare, care sunt principalele reguli pentru intretinerea adecvata a unor extensii cheratina. Deja stii ca, fiind realizate din par 100% natural, le poti vopsi si coafa fara probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu