sâmbătă, 14 iulie 2012

Extensii microring pentru frumusetea si sanatatea parului

http://masinile.ro/Extra/extensii-microring-pentru-frumusetea-si-sanatatea-parului.html
Extensii microring pentru frumusetea si sanatatea parului
Probabil multe femei si-ar dori sa incerce macar o data extensiile de par pentru a obtine lungimea si volumul la care nu pot ajunge indiferent de cate produse de calitate folosesc. Adesea cea mai mare problema este teama ca acestea ar putea afecta firul de par, insa adevarul este ca exista extensii par natural care au fost gandite in asa fel incat sa nu degradeze parul celei care le poarta.

In aceasta categorie intra seturile de extensii microring, care nu necesita lipire la cald sau folosirea de substante care ar putea dauna parului.

Aplicarea de extensii microring se bazeaza pe utilizarea unor inele foarte micute si discrete al caror rol este sa prinda suvitele de par remy de suvitele de par natural. Procedeul este unul migalos, care necesita rabdare si o persoana experimentata care stie cum sa aplice extensiile astfel incat acestea sa reziste fara probleme timp de aproximativ trei luni. Prin urmare, daca ai decis sa apelezi la extensii microring, in primul rand trebuie sa te interesezi de un salon de calitate si de un specialist in care sa ai incredere deplina.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu