sâmbătă, 14 iulie 2012

Ce trebuie sa stii despre extensiile de par natural

http://oraselelumii.ro/extra/34-ce-trebuie-sa-stii-despre-extensiile-de-par-natural
Ce trebuie sa stii despre extensiile de par natural
Multe femei care isi doresc sa apeleze la extensii par natural pentru o schimbare de look sunt reticente si usor nehotarate la inceput, deoarece nu au destule informatii privitoare la aceasta metoda de infrumusetare. In acest caz, cea mai buna solutie este sa ia legatura cu cineva care a purtat extensii de par sau sa mearga direct la un salon, unde i se pot raspunde la toate intrebarile.

Insa, chiar si asa, trebuie mai intai sa se asigure ca salonul este unul de calitate, iar persoana cu care vorbeste poate oferi informatii corecte. In ceea ce priveste prietenele care au mai purtat extensii de par natural, trebuie tinut cont de faptul ca depinde de fiecare cum se simte cu ele. Daca extensiile nu au fost ingrijite corespunzator, cea care le-a purtat nu are cum sa fie multumita de metoda.

Prin urmare, care sunt principalele lucruri pe care trebuie sa le cunosti atunci cand iti doresti sa optezi pentru extensii de par natural? In primul rand, trebuie sa te asiguri ca le cumperi de la o sursa de incredere si sa nu le cauti pe cele mai ieftine. Daca iti doresti calitate, atunci trebuie sa fii dispusa sa investesti. In caz contrar, s-ar putea sa constati ca extensiile cumparate nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Este, de asemenea, foarte important sa te asiguri ca parul din care sunt facute este natural si nu artificial.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu