joi, 19 iulie 2012

Despre casele de pariuri

http://florinblog.info/pariuri-sportive/
Despre casele de pariuri


Exista multe avantaje pe care casele de pariuri online ti le ofera in dauna clasicelor agentii de pariuri offline, asa zisele agentii de cartier, iar in continuare va vom prezenta cateva dintre avantajele pariurilor online. Ca orice domeniu in care internetul a patruns, industria a devenit mult mai competitive si avantajele clientilor s-au marit considerabil.

1. In primul rand va putem spune ca daca veti paria online nu vi se va opri nici o taxa nici atunci cand plasati pariul dar nici cand veti castiga un bilet. La clasicele agentii de pariuri offline nu doar ca cotele sunt mult mai mici dar ti se percepe si o taxa de 5 % pana la 15% din eventualul castig iar daca castigurile depasesc suma de 600 RON iti va fi oprita o taxa de 20%.
2. Poti paria de oriunde, oricand. Astfel nu va mai fi nevoie sa mergi pana la agentie, sa astepti la coada pana iti vine randul, sa te impingi ca nu vezi intreaga oferta si asa mai departe. Totul poate fi facut foarte simplu de acasa, de la birou, de la facultate, de pe o terasa si tot ce-ti trebuie e un calculator, un laptop sau de ce nu, doar un telefon mobil.
3. Unul dintre cele mai mari avantaje ale caselor de pariuri online este ca acestea iti ofera un bonus de bun venit, un bonus pentru prima depunere si nu numai. Vei vedea cu fiecare ocazie speciala, la meciuri important ca sunt diverse bonusuri si promotii foarte bune. Astfel fiecare casa de pariuri incearca sa-si atraga noi clienti cu bonusuri foarte bune de bun venit, bonusuri ce difera de la o casa de pariuri online la alta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu