sâmbătă, 8 septembrie 2012

Fani facebook

http://www.trafex.info
Fani facebook
mbogateste-ti afacerea. Obtine sute de clienti din facebook fara niciun efort.

Obtine acum mii de fani facebook pentru afacerea ta. Noi te aducem la rangul de superstar pe siteul numarul 1 mondial Facebook.

Imbogateste-ti afacerea cu mii de fani facebook reali de cea mai buna calitate. Profita de aceasta oportunitate incredibila de a-ti creste credibilitatea afacerii tale si obtine sute de noi clienti.

Cum functioneaza?

Iti aducem fani facebook (likeuri facebook) prin campanii de marketing (Facebook Ads) foarte bine optimizate prin reteaua noastra extinsa.

Beneficii:

imbunatatirea imaginii afacerii tale pe Facebook, site-ul numarul 1 mondial, in fata a 860+ milioane de oameni, mai ales in noua interfata TIMELINE care afiseaza numarul de likeuri vizibil si mare pe centrul paginii
obtinerea de noi clienti si parteneri mult mai usor (gandeste-te, ai face mai repede afaceri cu o companie care are 145 de fani facebook (likeuri facebook), sau cu o companie care are 72,573 fani facebook?)
ranking in primele pagini de rezultate pe siteul nr.1 mondial: Facebook
multiplicarea credibilitatii in fata clientilor si partenerilor
salvezi o multime de timp si de bani investiti in publicitate
creste foarte mult "brand awareness-ul" firmei tale
Profita acum de experienta noastra extinsa castigata in urma colaborarilor cu o multime de firme si persoane multumite, si imbogateste-ti si tu afacerea cu sute de clienti noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu