miercuri, 26 septembrie 2012

Cel mai bun atacant al Europei la bwin

http://www.cadouriieftine.ro/extra-articles/40-cel-mai-bun-atacant-al-europei-la-bwin.html#
Cel mai bun atacant al Europei la bwin
In aceasta vara am avut parte de transferuri rasunatoare si foarte costisitoare in principalele campionate ale Europei la fotbal. Ca sa serbeze aceste transferuri rasunatoare platforma de pariuri sportive bwin ofera in premiera un pariu pe Cel Mai Bun Atac din Fotbalul European.

Pentru acest pariu se vor puncta doar golurile marcate doar in campionatele interne ale tarilor unde acestia evolueaza in sezonul 2012-2013. Favoriti pentru castigarea acestui premiu sunt cei doi super jucatori din atacul lui Manchester United, Robin van Persie si Wayne Rooney. Cota acestora este de 3.5, anul trecut acestia au marcat 57 de goluri impreuna.

Deasemenea pe lista favoritilor apar si cei doi jucatori de la Manchester City, Carlos Tevez si Sergio Aguero care par a fi intr-o forma foarte buna in acest sezon. Cota lor este ceva mai mare 7.0, in clasamentul bwin.

Atacantii lui Chelsea Londra, Fernando Torres si Eden Hazard par mai hotarati ca niciodata sa isi dovedeasca valoarea in acest sezon. Cuplul format din cei doi jucatori are o cota de 26.0, destul de mare dar cel putin Torres pare ca si-a revenit dupa un sezon mai slab.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu