miercuri, 26 septembrie 2012

Amenajarea locului de joaca pentru bebe

http://www.oraselelumii.ro/extra/81-amenajarea-locului-de-joac-pentru-bebe
Amenajarea locului de joaca pentru bebe
Pentru ca deja e toamna si încet încet va veni si vremea urâta, trebuie sa va gânditi la amenajarea unui spatiu de joaca pentru bebe, în interior. Pe piata veti gasi o gama larga de produse care va pot face destul de dificila aceasta misiune, dar un lucru este cert: micutul vostru va fi fericit iar dumneavoastra va veti bucura ca ati reusit înca o data sa îi aduceti zâmbetul pe buze.

Puteti achizitiona un balansoar, pentru atunci când aveti altceva de facut si nu puteti sta cu ochii pe cel mic. Astfel, puteti lua un balansoar 2 în 1 pe care sa îl puteti folosi pâna mai târziu, ca loc de hranire, spatiu de joaca sau scaun de odihna. Este indicat ca balansoarul sa aiba vibratii si muzica deoarece bebelusul va fi linistit de vibratiile calme si încântat de muzica vesela a balansoarului. Daca acesta nu are muzica sau vibratii si este un balansoar simplu, puteti sa îi atasati jucarii pentrua-l face cât mai atragator pentru cel mic.

De asemenea, puteti achizitiona un premergator care are un rol esential în a-l mentine activ pe cel mic si în a face miscare, ceea ce este util pentru digestia lor. Alegeti astfel un premergator usor, dar realizat dintr-un material rezistent, de buna calitate pentru a fi cât mai durabil.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu