miercuri, 21 noiembrie 2012

Istoria grupului francez Michelin

http://www.reclamapetelefon.ro/extra/106-istoria-grupului-francez-michelin.html
Istoria grupului francez Michelin
Grupul Michelin (Compagnie Génénerale des Éstablissements Michelin) este cel mai mare fabricant de anvelope de vara la nivel mondial. Compania , cu sediul la Clermond-Ferrand , regiunea Auvergne din Franta , detine 20% din din productia de anvelope la nivel mondial.

Una din direcțiile principale ale strategiei Michelin este de parghie de tehnologie si inovare pentru a diferentia produsele si serviciile sale, in asa fel incat sa-si consolideze pozitia de lider si sa raspunda in mod eficient nevoilor utilizatorilor de anvelope. Astazi, este un producător mondial de pneuri eficiente si puntea de trecere catre un sistem de produs-serviciu, care acorda maxima importanta vanzarii unui serviciu sau utilizarii unui produs , si nu produsului in sine.

Cele mai importante obiective stabilite pentru anul 2015 sunt :cresterea volumului de vanzari cu cel puțin 25% fata de 2011, venituri din exploatare de aproximativ 2,5 miliarde € în / pe an , cheltuielile de capital de afaceri de aproximativ 2 miliarde € pentru perioada 2011-1015 si o rata dividendului de plata a compensatiilor de aproximativ 30% din venitul net .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu