vineri, 18 ianuarie 2013

Anvelope Continental pentru camioane

http://www.reclamapetelefon.ro/stiri/tehnologie/108-anvelope-continental-pentru-camioane-.html
Anvelope Continental pentru camioane
Stiati ca in intreaga lume exista 18,6 milioane de kilometri de drumuri principale ? Continental poate sa ofere anvelope potrivite pentru fiecare dintre aceste drumuri .

Continental Truck Tyres ( anvelope Continental pentru camioane ) este o parte importanta a corporatiei Continental . Acesta divizie s-a dezvoltat foarte mult in ultimi ani in special datorita proportiilor pe care le-a luat transportul de marfuri cu camionul . Numai in Europa camioanele asigura 75% din transportul de marfa .

Anvelopele Continental pentru camioane sunt astfel fabricate pentru a se adapta diverselor tipuri de carosabil in diferite conditi meteo . Vin in intampinarea clientilor cu o serie de beneficii de la rezistenta in utilizare pana la reducerea consumului de carburanti .

Se pot intalni la tot pasul drumuri accidentate sau serios degradate , curbe inguste si trafic solicitant , o serie de anvelope Continental de cea mai inalta calitate va poate ajuta sa treceti peste fiecare obstacol . Acestea fiind capabile sa reziste la forta factorilor externi , cum ar fi pietre ascutite , zimtoase datorita capacitatii de autocuratare .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu