sâmbătă, 6 octombrie 2012

Early booking pentru vacanta de iarna la ski !

http://ensemble.cc.vt.edu/node/11148
Early booking pentru vacanta de iarna la ski !
Foarte multi sunt curiosi daca merita sa schimbe Austria cu Italia asa ca va dau cateva idei despre statiunile pe care merita sa le vedeti in aceasta
iarna .

- Cortina D’Ampezzo; aici anual se organizeaza cate o cursa de Cupa Mondiala de Schi FIS si oricine poate incerca si pista de bob! Chiar daca unele dintre instalatii ne amintesc de Olimpiada din 1956, este o statiune fantastica, cu peisaje unice si partii superbe. Va recomand sa incercati partia care leaga Cortina D’Ampezzo cu Alta Badia, si sa va opriti la un bombardino la restaurantul de langa partie. Astfel porniti de la varful Lagazuoi si veti ajunge pana la Armentarola. Sper ca va tin picioarele, partia are aprox. 7 km... Intoarcerea catre Cortina D’Ampezzo se face cu microbuzul si costa aprox. 5 Euro/pers.

- Val di Fiemme este una dintre cele mai cautate statiuni de schi din Italia unde fata de cazare jos palaria si conditiile de schi sunt printre cele mai bune. De ce sa vizitezi Val di Fiemme? Simplu: pentru preturile surprinzator de accesibile si pentru ca este o statiune children-frendly. Daca esti obisnuit cu preturi „de statiune” vei fi surprins!

- San Martino di Castrozza din Dolomiti ofera peisaje rapitoare si o liniste fantastica! Plus, daca iti place sa schiezi pe urme de ratrac si dupamasa, este o alegere ideala.

- Statiunea 3 Vali, se poate mandri cu 3 vai interconectate, iar Passo San Pellegrino este un loc iubit de catre zeii soarelui, poti cobori pana la Moena pentru un capuccino adevarat. Sau poti sa iei telecabina Col Margherita, urci pana la 2513 m altitudine si de acolo dai o fuga pana in Falcade.

- Val di Fassa si Arabba sunt doua dintre cele mai renumite statiuni din sudul masivului Sella Ronda, care leaga 4 statiuni de schi, unde ne putem distra testand cei peste 400 de km de partie. Aici nu putem vorbi de low-cost, dar putem vorbi despre calitate high-class. In plus ambele statiuni sunt puncte de intrare in circuitul Sella Ronda.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu