luni, 8 octombrie 2012

Biroul banda de alergat

http://oraselelumii.ro/extra/82-biroul-banda-de-alergat
Biroul banda de alergat
Vrei sa slabesti pana la 57 de kilograme intr-un an, dar nu ai timp sa mergi la sala deoarece petreci majoritatea timpului in fata biroului? Daca raspunsul tau este da atunci iata Solutia: biroul transformat in banda de alergat.

Dr. James Levine de la Mayo Clinic a venit cu idea de a transforma biroul intr-o banda de alergat. Idea este de a alerga usor pe banda in timp ce lucrezi. Dr. in cercetare Levine a aratat ca poti pierde 100 de calorii in plus la fiecare ora de mers lejer pe banda. Levine crede ca daca persoanele ar inlocui cele 8 ore de stat la birou cu biroul-banda si în cazul în care alte componente ale balantei energetice au fost constante, o pierdere în greutate de 57 de kilograme pe an ar putea aparea.

Biroul se potriveste cu orice banda si permite angajatior sa faca miscare in timp ce lucreaza si asta fara sa transpire. Biroul promoveaza refacerea sanatatii, pierderea in greutate, prevenirea bolilor, stimularea starii de spirit si functile cognitive, mai mult decat atat biroul-banda poate fi folosit la orice varsta. Birourile Banda au fost proiectate în jurul valorii modului în care lucrati.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu