vineri, 22 iunie 2012

Optimizare site dupa Google's Penguin Update

http://seoarmy.ro/optimizare-google/optimizare-site-dupa-google-s-penguin-update-t241.html
Optimizare site dupa Google's Penguin Update
Ei bine stiam ca negativ SEO este în crestere. Cu tot conservatorismul , acest lucru ne-a facut sa lasam deopatre tot ceea ce stiam de ceva timp : ca cele mai multe site-uri au foarte multe link-uri pe care Google nu le puncteaza. Matt Cutts a punctat acest lucru cu ceva ani in urma.

Stim de asemenea ca post-Penguin, link-urile de calitate stabileau regulile in SEO. Asta înseamna cã link-urile de pe paginile siteurilor in care Google are incredere ofereau cheia spre ranking.

Daca castigai incredera lui Google acest lucru se vredea in PageRank. Site-urile sunt clasificate pe o scarã de la zero la zece, cu zero, fiind cel mai mic volum de încredere si autoritate în ochii lui Google. Cele mai multe site-uri au probleme cu trecerea PageRank -ului 2.

Sistemul era de aur, iar Google are o armatã de angajati umani - nu roboti- care au sarcina de atribuire a PR-ului.
Trebuie sa intelegi de ce continutul unic e atat de important ? Concluzie: continutul unic este mai important decat traficul.

In trecut cea mai usoara cale de a obtrine un link de PR mare a fost pur si simplu sa "scapi"cateva mii de comentarii pe blog, sa cumperi comentarii sau sa cumperi link-uri in bara laterala, nu? Ei bine vremurile s-au schimbat si odata cu ele si strategia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu